Om os
+45 24 24 53 11

Om os

DET STARTEDE SMÅT.

Fra starten var vi kun få ansatte.

I 2004 sagde Annemarie og Anders deres faste arbejde op og købte et gammel autoværksted.

Anders ville gerne fortsætte i det små, med at passe lidt landbrugskunder, som han havde arbejdet med siden han var 15 år. Han købte en gammel udtjent firmabil og servicerede kunder med foderanlæg/udmugningsanlæg , når hans arbejdsdag på autoværkstedet var slut. Fra at ønske sig lidt landbrugskunder at betjene, eksploderede efterspørgslen på salg og service på landbrugsdelen. Fra at have kontakt til 20 kunder stod han pludselig med 100 nye kunder, som ønskede at købe nye maskiner, få lavet service, reparationer osv.

Anders`s gamle kolleger blev ansat en efter en og i November 2004, blev den allerførste nye firmabil købt kontant. Den har de faktisk først skrottet sidste år med et kilometertal på 600.000.

Autoværkstedet blev lukket ned i 2006 , så landbrugsdelen kunne brede sig over hele værkstedet. I 2007 blev de forhandler af Mullerup og Skiold i region
Nordjylland og så gik det rigtig stærkt med at få flere nye biler startet op. I 2007 blev familien

forøget med tvillinger, som mange af kunderne fulgte med i på sidelinjen.

Annemarie og Anders byggede helt nyt stuehus i 2012, da det gamle værksted med tilhørende privat bolig var fuldstændig indtaget til virksomhed og med 4 børn var det tid til, at alle skulle have deres eget værelse. Det har været de samme produkter, som Hallund staldservice har solgt igennem årene. De sætter stor pris på loyalitet og starter ikke pludseligt op med at sælge et nyt produkt , de ikke kan stå inde for .

”Folk skal have tillid til, jeg har reservedele til de ting de har kørende” siger Anders. Der sælges nu foderanlæg,foderblandere, udmugningsanlæg, kobørster, strømaskiner, siloer, tørfoderanlæg, flexsnegle og mølleri. Alt sammen fra de producenter, som er vist på forsiden.

Disse er også danske firmaer uden lange ugers leveringstid på reservedele, når noget holder stille.

I 2018 blev hele det gamle værksted raget ned og en ny og tidssvarende erhvervsbygning på 2400 kvm , blev opført . Firmaet henvender sig både til kvæg , svine og hønseproducenter.

ARBEJDE MED PASSION

VI ER LEDIGE 24/7

Kontakt os med flere detaljer om dine problemer.

” Jeg har valgt at handle brugt med Hallund Staldservice fordi prisen for en brugt renoveret maskine er rimelig og holdbarheden er måske bedre end på ny , da der kommer rustfri plade i blanderen. Jeg har handlet med firmaet i mange år og ved de har dygtige servicefolk der er gode til at få tingene til at køre og ved,at la ndbruget  skal fungere 365 dage om året ”

BIRGER BÆK PEDERSEN

Ejer af Birger Skovhus